Elektrotechniek

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische installatie op maat, bent u bij Jaritech aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van elektrotechniek en gaan geen uitdaging uit de weg. Het leveren en aanleggen van een elektrische installatie is maatwerk waarop wij uitstekend in kunnen spelen met onze flexibele en professionele aanpak.

Wij zijn zeer breed inzetbaar bij iedere denkbare elektrotechnische klus. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het monteren van armaturen, plaatsen of aanpassen van groepenkasten en het leveren en installeren van zonnepanelen. Daarnaast beschikken wij over jarenlange kennis en ervaring waardoor wij kundige adviezen op maat kunnen geven.

Diverse bedrijven, gemeenten en particulieren hebben inmiddels van onze diensten gebruik gemaakt, zowel bij nieuwbouw-, aanbouw- als renovatieprojecten. Door onze flexibele houding en professionele aanpak zijn wij dé aangewezen partner wanneer u te kampen heeft met storingen binnen uw elektrische installaties.

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Elektrotechniek

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische installatie op maat, bent u bij Jaritech aan het juiste adres.
IMG_1362

Robot en Vision

In de afgelopen paar jaren heeft Jaritech zich gespecialiseerd in en het intrigeren van Pick en Palce Robots in combinatie met Vision.
foto 9

Besturingstechniek

Jaritech is in staat u een compleet pakket aan te bieden wanneer het gaat om besturingstechiek. Van engineering tot montage.

Heeft u een vraag? Wilt u een afspraak maken?