Bewaarsysteem

Jaritech is hét adres voor de agrarische sector als u op zoekt bent naar een op maat gemaakt en geïmplementeerd bewaarsysteem binnen uw bedrijf.

Wij leveren deze bewaarsystemen om het rendement van bijvoorbeeld uw opgeslagen aardappelen, uien en/of wortelen te vergroten. Ons bewaarsysteem zorgt namelijk voor een perfecte klimaatbeheersing die zowel automatisch als handmatig regelbaar is. Door het controleerbare klimaatbeheersingssysteem kan de opslagruimte zo optimaal mogelijk benut worden. Daarnaast biedt het bewaarsysteem financiële voordelen, omdat de investeringskosten niet hoog zijn en u tegelijkertijd bespaard op energiekosten. Daarnaast zijn onderdelen van het bewaarsysteem subsidiabel.

Doordat onze bewaarsystemen een stabiel opslag klimaat creëren, verhoogt u het rendement van uw product, waardoor de kwaliteit van het totaal product beter en stabiel is. Het complete bewaarsysteem is tevens op afstand (via internet) afleesbaar en bedienbaar,
waardoor u op een flexibele manier gebruikt kunt maken van de verschillende facetten van de klimaatbeheersing in uw opslag.

Ons bewaarsysteem kan geheel compleet worden geleverd en geïnstalleerd, maar ook kunnen wij componenten van ons systeem binnen uw huidige bewaarsysteem implementeren.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Meer informatie over bewaarsystemen

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Elektrotechniek

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische installatie op maat, bent u bij Jaritech aan het juiste adres.
IMG_1362

Robot en Vision

In de afgelopen paar jaren heeft Jaritech zich gespecialiseerd in en het intrigeren van Pick en Palce Robots in combinatie met Vision.
foto 9

Besturingstechniek

Jaritech is in staat u een compleet pakket aan te bieden wanneer het gaat om besturingstechiek. Van engineering tot montage.

Heeft u een vraag? Wilt u een afspraak maken?