+31 (0) 180 712 507 Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00 Dirk Verheulweg 12 2742JR Waddinxveen
VCA gecertifieerd
Erkend leerbedrijf
Omron Solution Partner
Offerte?

Verlichting

“Met de juiste verlichting komt de ruimte tot leven”
Een helder idee

“Met de juiste verlichting komt de ruimte tot leven”

Het aanleggen of aanpassen van verlichting in kerken en monumentale panden vraagt om specialisme en inzicht. Wij hebben de expertise in huis om de verlichtingswensen optimaal toe te passen en toekomstbestendig te maken.

Gecombineerd verlichten

Wanneer een monumentale kerk wordt gebruikt voor diensten, maar ook te bezichtigen is, zijn er verschillende soorten van verlichting nodig. In een kerkdienst is het belangrijk dat het lichtniveau voldoende is, terwijl tijdens een bezichtiging de accenten van architectonische details belangrijk zijn.

Hoogwaardige armaturen

Onze armaturen kenmerken zich door een zeer hoge effectieve lichtopbrengst, zodat het lichtniveau sterk verbeterd wordt en geloofsliteratuur voor oudere bezoekers weer beter leesbaar is. Daarnaast worden looppaden beter verlicht, waardoor deze veiliger te bewandelen zijn.

Energiezuinig verlichten

Het gebruik van LED verlichting in en bij kerken, kan een enorme energiebesparing opleveren. Voor het aanlichten van de buitenzijde van een kerkgebouw of toren, of het richten van een spot op een kunstwerk of gewelf is LED verlichting de beste keuze, het is energiezuinig en onderhoudsarm.
Jaritech werkt alleen met LED verlichting van hoogwaardige kwaliteit, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een betere lichtopbrengst op de langere termijn.

Design verlichting voor je exterieur

Veelal wordt design verlichting gebruikt voor het interieur, maar ook voor het exterieur zijn er vele mogelijkheden. Dit is wellicht een erg onderschat deel van de verlichting. Buiten heb je verlichting bij de voordeur, achterdeur, terras of op een looppad. De design verlichting voor het exterieur zijn van ander materiaal gemaakt dan de lampen voor het interieur, dit omdat het buiten tegen alle weersomstandigheden moet kunnen.

Lichtplan (nieuwbouwhuis)

Het is van groot belang om tijdig over een lichtplan na te denken. Bij nieuwbouw is er veelal een deadline waarvoor aanpassingen moeten worden doorgegeven. Aansluitingen zitten vrijwel altijd op de verkeerde plek. Als u vroegtijdig een lichtplan heeft kunt in een vroeg stadium uw wensen aan de aannemer bekend maken om het lichtplan te optimaliseren. Achteraf is er nog veel mogelijk, maar de uitvoering is wel beperkter. Dit geldt ook voor huizen, die verbouwd worden. Tijdens de verbouwing is er veel mogelijk met het wijzigen van de elektrotechnische installatie. De installatie kan helemaal geoptimaliseerd worden voor het lichtplan. Jaritech helpt u graag bij het maken van een lichtplan

+31 (0) 180 712 507