+31 (0) 180 712 507 Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00 Dirk Verheulweg 12 2742JR Waddinxveen
VCA gecertifieerd
Erkend leerbedrijf
Omron Solution Partner
Offerte?

Laadpalen

De stekker naar minder CO² uitstoot
De stekker naar minder CO² uitstoot

Installatie laadpalen

Jaritech verzorgt de installatie van laadpalen voor uw elektrische auto of wagenpark. Wij plaatsen bij u thuis, een kantoorpand, parkeergarage en zelfs in het publieke domein.

Wanneer uw elektrische auto op eigen terrein kunt parkeren is het aantrekkelijk om thuis een laadpunt te installeren. Er zijn een hoop verschillende soorten laadpalen en wallboxen. Bij Jaritech vindt u altijd een oplossing voor iedere situatie.

Het installeren

Wij komen eerst bij u op locatie om de huidige situatie en wensen in kaart te brengen. Wij voorzien u van advies over de inrichting en plaatsing van de infrastuctruur voor de laadpalen. Wij werken met eigen installateurs en opereren in eigen beheer. Jaritech is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en slimme technologie achter de duurzame laadpalen. Wij voorzien u van advies, leveren de laadpalen en zorgen voor de installatie en onderhoud. U heeft altijd een werkende laadpaal tot uw beschikking, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Natuurlijk kan niet elke auto kan even snel laden. Als u met een snelle laadpaal een langzaam ladende auto gaat opladen, dan is de auto de beperkende factor. Andersom kan echter ook. Als u auto heeft die heel snel kan laden, maar de laadpaal dat laadvermogen niet kan leveren, dan blijft de laadsnelheid laag. U kunt dus het beste uw laadpaal op de auto afstemmen. In sommige gevallen kan het verstandiger zijn om een laadpaal te kiezen met een hoger laadvermogen dan de auto aankan. Zo is de laadpaal niet alleen geschikt voor uw huidige auto maar ook wellicht voor uw volgende auto, die zeer waarschijnlijk wel sneller kan laden. Jaritech kunt u helpen bij deze keuze.

Wist u dat? 

Heeft u wel eens gedacht aan het toevoegen van zonnepanelen aan uw laadoplossing? Dit kan zeer interessant zijn. Wij hebben veel affiniteit met innovatieve technieken en zien de laadpaal als een integraal onderdeel van een duurzaam huis, wat u tevens geldbesparing en comfort levert.

+31 (0) 180 712 507