Zonnepanelen

Duurzame energie is één van de onderwerpen waar mensen steeds bewuster mee om gaan. Niet alleen met het oog op de natuur en het milieu, maar ook om kostenbesparend bezig te zijn. Met behulp van zonnepanelen zet u uw energieprijs voor langere tijd vast, zodat u honderden euro’s op uw energierekening bespaard.

De zonnepanelen van Jaritech zijn zowel particulier als bedrijfsmatig te installeren, waardoor de waarde van uw woning of bedrijfspand toeneemt en u tegelijkertijd bespaard op de maandelijkse energiekosten. Een ander belangrijk voordeel is dat u geen belasting betaald op de stroom die door de zonnepanelen opgewekt wordt en er op dit moment door particulieren gebruik gemaakt kan worden van een subsidieregeling voor installaties tot 3500 kWh. Bedrijven kunnen gebruikmaken van belastingvoordelen zoals de (kleinschaligheid) investeringsaftrek (KIA) en de energie- investeringsaftrek (EIA).

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Elektrotechniek

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische installatie op maat, bent u bij Jaritech aan het juiste adres.
IMG_1362

Robot en Vision

In de afgelopen paar jaren heeft Jaritech zich gespecialiseerd in en het intrigeren van Pick en Palce Robots in combinatie met Vision.
foto 9

Besturingstechniek

Jaritech is in staat u een compleet pakket aan te bieden wanneer het gaat om besturingstechiek. Van engineering tot montage.

Heeft u een vraag? Wilt u een afspraak maken?