+31 (0) 180 712 507 Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00 Dirk Verheulweg 12 2742JR Waddinxveen
VCA gecertifieerd
Erkend leerbedrijf
Omron Solution Partner
Offerte?

Zonnepanelen

Voor duurzame energie
Voor duurzame energie

Zonnenpanelen

Duurzame energie is een bewuste keuze. Minder impact op het milieu en de natuur, en daarnaast kostenbesparend. Met behulp van zonnepanelen wordt de energieprijs voor langere tijd vastgezet, zodat u flink bespaart op uw energierekening.

Jaritech installeert zonnepanelen zowel particulier als bedrijfsmatig, waardoor de waarde van uw woning of bedrijfspand toeneemt en u meteen bespaart op de maandelijkse energiekosten. Het is een investering die u al binnen een paar jaar heeft terugverdiend. Een fijne bijkomstigheid, met deze 100% groene energiebron draagt u bij aan een duurzame wereld.

Het plaatsen

Plaatsing van de panelen gebeurt bij ons door vakbekwame installateurs. Zij handelen volgens de VCA-normen, streven een hoge kwaliteit na en kennen het product als geen ander. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige installatie. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Andere voordelen:

  • Particulieren hebben recht op een subsidieregeling
  • Uitstekend rendement
  • Verduurzaming bedrijfsvoering (MVO)
  • Fiscale voordelen
  • Verbetering van het (verplichte) energielabel
  • Geen prijsstijgingen van de energiekosten (onafhankelijk)
  • Milieuvriendelijk (CO2 neutraal)

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een steeds belangrijkere plaats in bij veel bedrijven. MVO is het visitekaartje voor uw bedrijf en heeft positief effect hebben op uw omzet en bedrijfsvoering. Het installeren van zonnepanelen is een juiste vorm van MVO.
Mede door de te behalen fiscale voordelen is deze zakelijke investering niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel zeer interessant.

Zonnepanelen door Jaritech

Waarom Jaritech als partner voor uw zonnepanelen? 

Gewoon goed en persoonlijk advies. Eén aanspreekpunt. Wij zijn flexibel en transparant en werken met hoogwaardige bouwmaterialen. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen. Jaritech beschikt over expertise van uw gehele installatie. De ontwikkelingen met betrekking tot zonnepanelen gaan razendsnel. Daarom weten we uit ervaring wat werkt. Wij werken alleen met een aantal geselecteerde topmerken. Zo kunnen we u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.

+31 (0) 180 712 507