Maak kennis met Jaritech
Uw partner in elektro- en besturingstechniek

Wij zijn Jaritech. Een jong en dynamisch bedrijf waar “vakmanschap” hoog in het vaandel staat. Opgericht in 2007 door Richard van Oostenbrugge en Jan Paul. Gedreven ondernemers met verschillende specialiteiten. Onze ruime ervaring en expertise op het gebied van elektro- en besturingstechniek en de toepassingen hiervan zijn voor veel branches interessant.

Als specialist in besturingstechniek levert Jaritech passende en op maat ontworpen systemen en installaties voor de agrarische sector. Ook het ontwerpen, installeren, renoveren en onderhouden van elektrische installaties voor de woning- en utiliteitsbouw en de industrie gebeurt dagelijks. Door onze samenwerking met OMRON wordt er met hoogwaardige technologie voor robots & vision processen geautomatiseerd en unieke projecten gerealiseerd.

Wij zijn allround. Jaritech staat voor al uw elektronische vraagstukken klaar. Doordat wij systemen ontwerpen die gewoon goed zijn, krijgt u een digitale voorsprong in de markt. Bent u als projectontwikkelaar, architect, adviseur of particulier op zoek naar goed elektronisch bedrijf, Jaritech is het antwoord. Jaritech is zonder meer een gezond en slagvaardig bedrijf waar u als klant optimaal van zult profiteren, nu en in de toekomst. U wilt toch ook bijleveren aan een CO2-neutrale toekomst?

Heeft u een vraag? Wilt u een afspraak maken?