+31 (0) 180 712 507 Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00 Dirk Verheulweg 12 2742JR Waddinxveen
VCA gecertifieerd
Erkend leerbedrijf
Omron Solution Partner
Offerte?

Brandbeveiliging

Veiligheid voorop!
Veiligheid voorop!

Brandbeveiliging

Het nemen van brandveiligheid maatregelen is geen luxe, maar noodzaak voor elk huis en bedrijfspand. Het installeren van een rookmelder en een koolstofmonoxidemelder kan het verschil maken tussen lichte brandschade of ernstige schade en mogelijke slachtoffers. We beveiligen kleine en grote objecten. Dat kan variëren van een huis tot fabriekshallen. Maar ook winkelpanden, scholen en kantoren worden door Jaritech beveiligd tegen brand.

Jaritech levert, installeert en verzorgt onderhoud aan brandmeld producten van FSN Fireproducts & Solutions Nederland. Met deze brandmeldinstallatie wordt een brand snel gedetecteerd en gemeld. Deze hoogwaardige producten voldoen aan alle veiligheidseisen en zorgen voor de veiligheid van aanwezige personen en beperking van schade aan gebouwen. Ook geven ze een melding voor een stuursignaal aan eventuele ontruimingssystemen.

Na de installatie van het gekozen brandmeldinstallatiesysteem zorgen wij voor de onderhoud van de installatie vanuit een op maat gemaakt onderhoudsplan waarin het regelmatig controleren en testen van de geïnstalleerde systemen is opgenomen. Zo blijft het pand voldoen aan alle strenge brandveiligheidseisen en is optimale brandveiligheid gegarandeerd.

Wij zorgen voor:

  • Betrouwbaarheid onder alle omstandigheden
  • Gebruiksgemak
  • Veiligheid
  • Duurzaamheid
  • Oog voor het milieu

Jaritech werkt aan lange termijn relaties, dit doen wij onder andere door onze pro-actieve houding en innovatieve karakter. Wij hebben verschillende specialisten die zich concentreren zich op werkterreinen in utiliteitsbranche en woningbouw en brandveiligheid.

Waarom Jaritech als partner voor uw brandmeld installatiesysteem? 

Gewoon goed en persoonlijk advies. Eén aanspreekpunt. Wij zijn flexibel en transparant en werken met hoogwaardige bouwmaterialen. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van brandmeld installatiesystemen. Jaritech beschikt over expertise van uw gehele installatie. Wij weten uit ervaring wat werkt. Wij werken alleen met een aantal geselecteerde topmerken. Zo kunnen we u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.

+31 (0) 180 712 507