+31 (0) 180 712 507 Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00 Dirk Verheulweg 12 2742JR Waddinxveen
VCA gecertifieerd
Erkend leerbedrijf
Omron Solution Partner
Offerte?

Bewaartechniek

Het beste voor uw oogst
Het beste voor uw oogst

Bewaartechniek

Jaritech is hét adres voor de agrarische sector als u op zoekt bent naar een op maat gemaakt en geïmplementeerd bewaarsysteem binnen uw bedrijf.

Wij leveren deze bewaarsystemen om het rendement van bijvoorbeeld uw opgeslagen aardappelen, uien en/of wortelen te vergroten. Ons bewaarsysteem zorgt namelijk voor een perfecte klimaatbeheersing die zowel automatisch als handmatig regelbaar is. Door het controleerbare klimaatbeheersingssysteem kan de opslagruimte zo optimaal mogelijk benut worden. Daarnaast biedt het bewaarsysteem financiële voordelen, omdat de investeringskosten niet hoog zijn en u tegelijkertijd bespaard op energiekosten. Daarnaast zijn onderdelen van het bewaarsysteem subsidiabel.

Doordat onze bewaarsystemen een stabiel opslag klimaat creëren, verhoogt u het rendement van uw product, waardoor de kwaliteit van het totaal product beter en stabiel is. Het complete bewaarsysteem is tevens op afstand (via internet) afleesbaar en bedienbaar,
waardoor u op een flexibele manier gebruikt kunt maken van de verschillende facetten van de klimaatbeheersing in uw opslag.

Ons bewaarsysteem kan geheel compleet worden geleverd en geïnstalleerd, maar ook kunnen wij componenten van ons systeem binnen uw huidige bewaarsysteem implementeren.

Bewaartechniek bewaarsystemen
+31 (0) 180 712 507