Gemalen

Gemalen zijn in Nederland van groot belang voor het behoud en de waterbeheersing van de vele polders, maar ook de beheersing van het rioolwater in de Nederlandse riolen. Goede installaties, onderhoud aan de besturingssystemen en op maat ontworpen techniek(en) spelen hierin een zeer grote rol. Jaritech kan in deze rol voorzien door samen met u als opdrachtgever een passend plan en
ontwerp te maken samengesteld aan de hand van uw wensen en eisen.

Wij zijn inzetbaar bij het ontwikkelen van de totale besturingssystemen en bedieningspanelen van de elektrotechnische installatie. Ons vakmanschap kan u voorzien van op maat gemaakte PLC systemen voor besturing van de installatie. Tevens is in het geval van een noodsituatie (tijdelijke) besturing op afstand mogelijk met behulp van GSM- en datacommunicatie.

Op basis van onze ervaringen kunnen wij u een passend advies geven bij de implementatie van onze besturingssystemen binnen uw huidige installatie of uw nieuw te bouwen installatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Elektrotechniek

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische installatie op maat, bent u bij Jaritech aan het juiste adres.
IMG_1362

Robot en Vision

In de afgelopen paar jaren heeft Jaritech zich gespecialiseerd in en het intrigeren van Pick en Palce Robots in combinatie met Vision.
foto 9

Besturingstechniek

Jaritech is in staat u een compleet pakket aan te bieden wanneer het gaat om besturingstechiek. Van engineering tot montage.

Heeft u een vraag? Wilt u een afspraak maken?