Inbraakbeveiliging

Inbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Jammer genoeg komen inbraken zeer regelmatig voor. 

Inbraakbeveiliging is de oplossing om uw pand te beveiligen tegen inbraak, hierbij kan Jaritech u helpen.

Een inbraakinstallatie heeft als doel om het pand te beveiligen tegen inbraak, inbrekers af te schrikken en om een inbraak tijdig te constateren. Het grootste gedeelte van de inbraken wordt voorkomen door het installeren van een inbraakinstallatie. De inbreker schrikt af bij het zien dat uw pand beveiligd is. Als er toch een inbraak plaatsvind zal de inbreker afschikken door het alarm. Daarnaast is het mogelijk om via doormelding op de hoogte gebracht te worden van een inbraak in uw pand. Waardoor u actie kunt ondernemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw pand te beveiligen. Bij het opstellen van een beveiligingsplan houden we rekening met uw wensen. Daarnaast geven we professioneel advies over wat wel en niet verstandig is. Onze ervaring speelt daarin een grote rol

Of het nu gaat over een woonhuis, kantoor, werkplaats of schoolgebouw wij zoeken samen met u naar de beste oplossing om uw pand te beveiligen. We komen graag een keer langs om samen met u de mogelijkheden door te spreken en een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Denkt u na over het beveiligen van uw woonhuis, kantoor of werkplaats? Dan bent u bij Jaritech aan het goede adres.

Heeft u interesse, neem vrijblijvend contact met ons op.

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Elektrotechniek

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische installatie op maat, bent u bij Jaritech aan het juiste adres.
IMG_1362

Robot en Vision

In de afgelopen paar jaren heeft Jaritech zich gespecialiseerd in en het intrigeren van Pick en Palce Robots in combinatie met Vision.
foto 9

Besturingstechniek

Jaritech is in staat u een compleet pakket aan te bieden wanneer het gaat om besturingstechiek. Van engineering tot montage.

Heeft u een vraag? Wilt u een afspraak maken?